Wil je ons ook helpen?
JA! IK WIL OOK DONEREN

Marit

Marit

Hallo ik ben Marit en heb nog 2 oudere zussen die in Utrecht wonen. Ik ben op 6 februari 1998 geboren en woon door de week in
Academie Spelderholt in Beekbergen. In het weekend ben ik weer thuis in Elst bij papa en mama.
Ik heb met Bas, Frederique, Jur, Noor en Sam op de Maartenschool in Nijmegen en op de Kom in Druten in dezelfde klas gezeten. Daar hebben we een super leuke tijd gehad.

We zien elkaar nu ook nog steeds bij de maandelijkse disco in Alverna of andere uitjes. Ik ga ook wel eens logeren bij Bas,
Noor en Frederique. Dat is altijd heel gezellig.

In Spelderholt leer ik hoe het is om samen te wonen met leeftijdsgenoten in 1 huis. Ook heb ik daar stage in het hotel en een bejaardenhuis en leer ik hoe ik mijn kamer schoon en netjes kan houden en wat ik in mijn vrije tijd kan doen. We feesten heel wat af daar en doen samen allerlei gezellige dingen. Ik woon in totaal 3 jaar in Beekbergen en ik vind het er heel erg leuk. Als ik daar klaar ben hoop ik dat ik samen met mijn vrienden en vriendinnen van vroeger in een huis kan gaan wonen. Ik ga dan spullen kopen voor mijn nieuwe kamer, zoals een melkklopper en misschien wel een Senseo apparaat.

Als ik een dagje uit kan kiezen, kies ik de Efteling, daar krijg ik geen genoeg van. Ik ken de nieuwste attracties en durf bijna overal in, behalve de Baron, die is wel eng. Verder zwem ik elke week en houd ik van muziek luisteren en meezingen. Vooral Nederlandse liedjes van Jan Smit, Nick en Simon en Andre Hazes (Leef!)
Eigenlijk vind ik heel veel dingen leuk om te doen en te leren, vooral als er leuke en lieve mensen om mij heen zijn.

Groetjes Marit

Ontmoet alle bewoners
×